Noen mennesker liker å klage og gjøre seg elendig. '
Hun var lykkelig og gjorde mange andre lykkelig.
Vi kan velge å være lykkelig, vi ønsker alle å være lykkelig.

Får du sparken fra jobben kan du se situasjonen som katastrofal eller som  et nytt kapittel i livet dit. Du velger å være lykkelig ved å velge å se situasjonen i et godt lys.

Vi får lykke med suksess, positiv tenkning, åndelighet, tilfeldige handlinger av godhet, kjærlighet og medfølelse. Hva som virkelig gjør en person lykkelig, det er dypt nede i hver og en av oss . 


Er lykke tilfredshet?

Nei, glade mennesker finne liv for godt til å sitte rundt å være tilfreds. Tilfredshet er for kyr.


Det er den  midlertidige  lykke vi får når vi opplever glede, eller når vi nyte en kveld ute med venner. .Vår lykke svever, men etter en stund går vi tilbake til det normale.

 

Hvis et kjæledyr dør, stuper vår lykke, men etter en stund går vi tilbake til det normale.

 

Vi opplever glede. Det blekner. Vi opplever lidelse. Det blekner også. Våre liv er strødd med gleder og lidelser. Hvordan vi håndterer disse gleder og lidelser og intervallet mellom dem. Hvis vi kan nyte den pågående intervall mellom dem, nyter vi livet. Vi har kjernen til lykke.


Å være lykkelig betyr ikke å være upåvirket av lidelsen i verden. Med en sterk kjerne lykke vil du bli  mer  produktiv. Lykken handler ikke om tilfredshet. 


Å være lykkelig handler ikke om å være en glisende idiot.

Med en sterk  kjerne  lykke vil du fortsatt oppleve de mørke følelser - smerte, sinne, frykt, tristhet, sorg, du vil ikke bli knust av dem. Uansett hva som skjer, vet du at i morgen vil du være i orden igjen.


Å være lykkelig betyr ikke leve uten lidenskap, eller uten oppturer og nedturer. Det handler om å leve med disse opp-og nedturer og håndtering av dem.
Kjernen lykke er mild, men pågående, lykke fra nytelse er sterkere, men forbigående, og lykke vi får fra latter er den mest intense, men korteste.

Når du er positiv du er glad, du er avslappet og kreativ


Ikke be for et lett liv, be for å være en sterk person.

En vakker perle i Thailand.        www.laemsingnaturalbeach.com


                                                          Harrys private sider

                          Forsiden

Nyeste kommentarer

07.04 | 11:05

Flott sted med masse snille/gode/fredlige tusser og småtroll/folk. Her kan man virkelig få slappet av og ladet "batteriene/romantikken"👍👍👍