Dette er min private dagbok så her behøver dere ikke lese.
Kem e æ

Å halling døl e æ og hinom e kjem ,
å kjem e utom dale så lenkta eg heim.
Eg trifs her uppi dale og gå her å trø
bera ve og vatn og måka lite snø.
Å så tenk ved de sjøl hvi du var en hallingdøl
seggut og stibent, krokut og støl.
Men så kom det ei førkje ei hælgammal ei
ho var på di førti og lubben og brei.
Å jenta fridde te me og je svara ja 

og jenta ho vart nå så høppande gla.

Der forsvant du ut av mitt liv , jeg klarer ikke holde på det jeg har.

Hver morgen har du vært den første jeg tenker på, den første jeg holder rundt og du er den som har gitt meg en god og varm smak som har spred seg i hele kroppen. Nå får jeg ikke holde deg mer og ikke får mine lepper kjenne din varme.
I dag fikk jeg en ny men det var ikke det samme  som da jeg hadde deg. Jeg skjønner ikke hvordan jeg kunne slippe deg, du gikk i småe biter da du traff golvet. Jeg savner deg min kjære kaffekopp.


Uvitenheten er ikke så langt fra sannheten som fordommer.
Livet må leves forfra. men kan bare forstås bakfraJeg står her i fjerde etasje og ser åker på åker, der ser jeg deg. Du som betyr så mye for meg. Du som gir meg trygghet. Du som tar bort ensomheten. Du som gir meg gode minner. Du som er rammen rundt det hele. Jeg har gitt deg et Norsk navn. jeg synes det passet så godt, du står der åkrene slutter. ..................................................................................... Takk for du er her " ÅKREFJELL ".

Jeg hvet aldri hvor jeg har deg. I dine gode perioder liker jeg deg og koser meg når jeg er i sammen med deg. Du gjør det jeg ber deg om så fort. er det noe jeg lurer på så hvet du svaret.Men så har du dine dårlige perioder, er det ingen reaksjon, kansje hvist jeg har tolmodighet til å vente lenge så gjør du det jeg vil du skal gjøre. Etter doktoren så på deg og gå deg medisin  ble du bedere. Doktoren kommer tilbake i dag, da skulle han gjøre deg helt bra sa han. Du kommer til å få dårlige perioder, håper bare at det ikke blir så ofte. Jeg føler meg så avhengi av deg, det er deg jeg kan takke for at jeg har kontakt med min familie og mine venner. Så jeg skal være tolmodig med deg,du min egen datamaskin. 

Hver dag jeg leter og leter, hva jeg leter etter hvet jeg ikke. Fridtjof Nansen skrev " Den første store tingen i livet er å finne seg selv "

Jeg gleder meg til Onsdag for da skal du komme til meg.Da jeg var liten elsket jeg deg. Det har gått i perioder hvor jeg har glemt deg bort og det har gått lange tider før jeg har fått tak i deg igjen. Da du var med meg på fisketurene i sommer koset jeg meg . Så Onsdags kveld står jeg på flyplassen og venter på deg, jeg håper du ikke skuffer meg men at du er med.Velkommen skal du være " Brynild " Gul Kamfer. 

Andre dagen i min første tur til Thailand fikk jeg kontakt med deg. Du var med meg hver dag selv om jeg var litt for tøff for deg somme tider. Det var dager jeg var så voldsom at hele du ristet og ikke alt fungerte som det skulle.Men så ordnet vi det og jeg bestemte meg for å vere mer forsiktig når du var med. Da jeg reiste inn i landet ble du igjen i Pattaya, jeg savnet deg selv om jeg hadde fått ny tur følger. Turene jeg var i pattaya etter jeg hadde flyttet inn i landet, måtte jeg ut noen turer med deg. Men så en gang fikk du være med meg hit til Bannonpanchart og etterpå har du vært her hos meg. Nå har det blitt flere som har kommet hit, men det er du og jeg som holder isammen når vi er ute på turer. Jeg føler meg så trygg for du får meg bestandig hjem igjen. Håper vi forsatt får mange fine turer i sammen min gode tråsykkel.


.
Du var i sammen med en av vaktene mens jeg var inne i Krokodile parken.

.


Jeg spør meg selv ofte, er jeg verdens rikeste person. Jeg har aldri hat penger til mere en det som trengs for å overleve. Jeg tror personer med mye penger er ofte veldig fattige. Jeg har drevet med det jeg liker, om det ikke har gitt meg penger har det gitt meg mye glede. Mit liv har gitt meg og gir meg lives glede og rikdom.

                      Harrys private sider

   Spør meg Klikk her Fortell meg.                           Forsiden

Nyeste kommentarer

07.04 | 11:05

Flott sted med masse snille/gode/fredlige tusser og småtroll/folk. Her kan man virkelig få slappet av og ladet "batteriene/romantikken"👍👍👍