Her jeg funderer og mimrer.

Når jeg kommer på noe så skriver jeg litt.

I dag den 06.05.21

Har du lykkes med å kombinere ideer til noe nytt?
Jeg blir ikke lei av å finne spennende ideer for de helt alminnelige tingene, det er grunn til å tro at du også vil gjøre noe nytt.
Når du hører om ideene mine tenker du:
Det er en spennende idé, som jeg neppe tror kommer til å bli noe av.
Ideer er verdiløse uten handling.
Hvis du blir med klarer vi å realisere våre ideelle ideer om hva vi skulle fått til. Jeg tror at, når vi omsider kommer i gang med noe nytt, at det neppe blir så vanskelig å få et godt resultat.
Hvem er du, er du en Robot ?
Robotene overtar mange jobber, de kan bli spennende å arbeide sammen med.

I dag den 28.04.21

Sørpolen er stabil og har ingen tegn på krimakrisen så lenge. Med en annen vinretning så kan det forandre seg.

Det har vært kuldegrader om natten og ikke serlig mange grader om dagen. Et fint vær med mye sol. I dag kom det ei snø byge, det er friskt og bra.

I dag den 24.04.21

Dagene går og vi følger med. Ting skjer og de er fylt med glede og håp. Mange gode opplevelser og minner gjennom tiden som har gått.

I dag den 23.04.21

"Historie Hytten" og "Gjerde" Hytta" ligger i "Gjerdebråten" som er sammenslått med "Bjødna-Solheim", området ligger mellom Skirvedalsveien 27.- 17. ned til Espesetveien 75.

I dag den 17.04.21

Vår sola varmer og bekken nynner vårens melodi.

Snøen forsvinner å lager elver og søledammer.

Våren gir godt hummør og får enn alltid til å se lyst på livet.

Alt våkner til liv igjen

En dag som denne gir store gleder.

I dag den 12.04.21

Det snør så vakkert å hvor koselig det er når snøfnuggene daler ned fra himmelen. Det er faktisk veldig vakkert.  Snøen faller forsiktig, dalene så mykt, vakkert. Den dekker / forandrer trærne fra mørke til vakre hvite slør.

I dag den 10.04.21

 

I sangen "Vinden gir svar" synger vi; Ja vinden kan gi svar på alle de spørsmål du har. Jeg får det ikke til å stemme. Nå har det vært sterk vind i månesvis. Jeg har ikke fått noe svar men jeg har fått mage spørsmål. Hva må vi gjøre andeles hvis denne sterke vinden forsetter.

I dag den 09.04.21

Vinteren kom tilbake, det ser ut til at vi får noen flotte vinterdager.

Snøen er kommer tilbake og sommerforberedlsene er settes på pause noen dager. Fjellet dekt av nattefrosen vårsnø som glinsar i sola. Våren er ei flott årstid ein mellomting mellom vinter med kulde og sommar med varme. 

I dag den 08.04.21

Jeg har mye gjøre.Jeg har det for travelt. Jeg har havnet i tidsklemma. Dette var det vanelige for meg før.

 

Nå er det ikke masse «burde, skulle, må få gjort.                        For nå sier jeg: Jeg har ting jeg kan gjøre hvis jeg får løst. Dette er noen faktiske oppgaver, jeg har jo god tid til å klare dem. 

Dette gir en god følelse og glede.

I dag den 07.04.21

Nå har vinden løyet for oss her, det har går bra.
Nå står buskene å viler ut etter noen dager med en hard kamp for å overleve.
Vi var redde for at noen ville tape kampen. Spesielt de som står oss nærmest, hvis dem hadde tapt kampen kunne hele huet vårt blit knust.

I dag den 06.04.21

Med alderen så forstår enn at en må ta bare et steg av gangen. Noen ganger blir det vanskelig, eller man må gå tilbake.Enn må lære å takle både de tonge dager og de skjønne dager. De skjønne dagene lyser opp de mørke dagene å gjør så enn av og til ser på steder som en før ikke har sett så nøye på. Ting som en gjerne har ”glemt” litt, lagt litt til side. I dag har jeg nok en gang blitt påmint å ta et steg av gangen. Og samtidig være fornøyd med nettopp det. Ting tar sin tid, sånn er det bare.

I dag den 05.04.21

Jeg har lenge tenkt på at jeg skulle skrive mere på hjemmesiden. 

Så idag begynner jeg.Hva jeg skal skrive om ?

Det var det, det blir det som faller i mine tanker.

Da får vi bare se hvordan det går.

 

Nyeste kommentarer

07.04 | 11:05

Flott sted med masse snille/gode/fredlige tusser og småtroll/folk. Her kan man virkelig få slappet av og ladet "batteriene/romantikken"👍👍👍